FAQ – Har du et spørgsmål?

Hvad er min bil værd?

Udfyld vores kontaktformular og bliv meget klogere på det =)

Jeg vil gerne sælge min bil til det bud i har givet?

Så skal du sende en e-mail til henrik@bilplus.dk med din bils registrerings attest samt dit konto nr. hvortil du ønsker penge overført. Alternativt kan du tage et billede af registrerings attesten med din mobil telefon og sende det til Henrik på 20894648. I samme besked kan du også skrive dit konto nr.

Sørger i for omregistrering og afmelding af forsikring?

Ja, når vi modtager en bil med nummerplader afleverer vi dem hos SKAT og bilen bliver afmeldt.
Det vil sige at forsikringen automatisk bliver opsagt og eventuelt overskydende forsikring og ejerafgift bliver udbetalt til din nem konto. Du skal altså ikke foretage dig noget som helst.
Hvis du gerne selv vil afmelde nummerpladerne hos SKAT så må du også meget gerne det.

Hvorfor skal jeg sælge direkte til jer?

Fordi der ingen mellemled er som skal tjene på bilen eller et salær der skal betales af begge parter. Her tænker vi på andre bilforhandlere og de forskellige bilauktioner på internettet.

Kan jeg altid være sikker på jeres bud er det bedste?

Det ærlige svar er både ja og nej. Hvis bilen er egnet til eksport så vil vores bud forhåbentlig være det bedste du kan få. Hvis bilen derimod er en rigtig god vare på det danske marked så er det ikke sikkert vi kan matche de andre bud.

Jeg får en bedre pris for min bil i bytte hos en anden bilforhandler?

Så er det sikkert fordi du betaler for meget for den anden bil du køber hos forhandleren. Spørg altid forhandleren hvad han vil sælge den anden bil til i ren handel.

Nu vil det forhåbentligt være en bedre handel at sælge din brugte bil til os, og efterfølgende købe den anden bil i ren handel.

Hvor længe holder jeres bud?

Alle vores bud er gældende 1-2 uger. Ofte kan vi også stå ved vores bud i længere tid. Jo hurtigere du acceptere vores bud desto nemmere har vi ved at holde det indtil bilen er klar til afhentning.

Kan jeg altid stole på jeres bud?

Ja, det kan du.  Naturligvis skal oplysningerne på bilen stemme overens med dem vi fik da vi afgav buddet.

Hvordan foregår betaling?

Altid ved bankoverførsel. Vi afregner aldrig i kontanter eller check.

Hvordan afhentes bilen?

Bilen afhentes af vores egen medarbejder eller af ekstern vognmand. Bemærk vi afhenter først når du har modtaget betaling på din konto.

Kan jeg fortryde salget af min bil?

Husk det er 100% uforpligtende at få et bud på sin bil hos bilplus.dk. Accepterer du efterfølgende vores bud så kan det ikke annulleres uden betaling af bod.

Er din bil med dansk afgift?Hjælp både dig selv og os med at opnå den bedste pris! Vi anbefaler du vedhæfter billeder af din bil :)

Klik her for at tilføje et billede mere

del

del

del

del