Salg af bil – Lad os købe din bil

Hvordan foregår et salg af din bil?

På ganske simpel vis kan du indsende informationerne på din bil ved hjælp af formularen på vores hjemmeside. Alt du skal oplyse er dit navn, telefonnummer, e-mail, samt udstyrsversion, bilens antal kilometer og nummerplade –  så kontakter vi dig med et kvalificeret og fair bud.

Den nemme og fordelagtige løsning

Ved et eventuelt salg af bilen støder man ofte på kritiske købere, der hænger sig i de mindste detaljer og konstant prøver at presse prisen i bund. Ligeledes opstår der ofte kommunikationsproblemer og unødvendige forsinkelser. Disse strabadser kan du nemt undgå ved at sælge din bil på bilplus.dk. Her er salget nemt og sikkert, og forløber over en proces, hvor alle parter kan følge med. Ønsker du at gøre en ærlig og god handel, kan du med fordel henvende dig til os – så vil vi omgående give et bud.

Søger alle slags biler i hele landet

Vi er interesseret i alle slags biler fra 2005 og frem, evt. ældre, men forhør venligst. Om du er privatperson, bilforhandler eller handler på vegne af en virksomhed, vil vi gerne afgive et bud. Det betyder intet, hvor i landet bilen befinder sig, da det meste af transaktionen foregår online. 2-3 dage efter du har accepteret vores bud og modtaget pengene, vil vi afhente bilen.

Vores ekspertise gavner dig

I en handel med os er du i trygge hænder, da vores ekspertise strækker sig over 10 års køb, salg og eksport af biler. Vi sælger din bil videre til en udenlandsk køber, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt konkurrencen i Danmark presser prisen på din bil ned. I og med at vi eksporterer de købte biler, kan du regne med at få et godt tilbud hos os, så du ikke skal have din bil stående og betale unødvendige udgifter.

Indhent bud på din bil

Er din bil med dansk afgift?Hjælp både dig selv og os med at opnå den bedste pris! Vi anbefaler du vedhæfter billeder af din bil :)

Klik her for at tilføje et billede mere

del

del

del

del