Køb min bil, Bilplus.dk!

Velkommen til Bilplus.dk – stedet hvor vi jubler, det sekund du siger; køb min bil! Vi har omfattende erfaring med at købe brugte biler.

, og vi tilbyder en hurtig, nem og tryg løsning til dig, der ønsker at sælge din bil uden besvær. Vores mål er at gøre processen så glat og problemfri som muligt, så du kan fokusere på din næste bil eller andre prioriteter i dit liv.

Hvad er min bil værd?

Få et pristjek af din bil. Vi giver dig et gratis og uforpligtende bud, som er inkl. afhentning på din adresse.

 • For at vi kan give et bud på din bil, skal der som minimum vedhæftes 5 billeder af bilen både udvendigt og indvendigt. Du må naturligvis gerne vedhæfte endnu flere billeder af bilen😊
 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 15 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Vi køber din brugte bil

  Når du henvender dig til os med en forespørgsel om, at vi køber din brugte bil, starter vi med en hurtig og fair vurdering af den. Vores team af erfarne eksperter vil analysere din bils tilstand, mærke, model, årgang og andre relevante faktorer for at sikre, at du får et konkurrencedygtigt tilbud. Denne vurdering starter det øjeblik, du nemt og hurtigt sender os relevante informationer om din bil såsom kilometertal, model, eventuelle skader med mere. Derfra gennemgår vi hurtigt oplysningerne for at kunne vende tilbage med et uforpligtende tilbud.

  Vi køber din brugte bil” er ikke blot en frase for os – det er et løfte om en problemfri oplevelse. Vi gør processen nem for dig ved at håndtere alle aspekter af salget, fra den indledende vurdering til den endelige transaktion, og vi tager os af alt papirarbejde og andre formaliteter, så du kan nyde en ubesværet salgsproces.

  Fordelene ved at lade os købe din bil

  Sælger du din bil til os, får du flere fordele, der gør din bilhandel mere attraktiv og problemfri.

  Sikker og hurtig betaling

  Hos Bilplus.dk er en af de mange fordele vores hurtige betalingsproces. Vi sørger for, at du modtager dine penge hurtigt og sikkert uden komplikationer eller forsinkelser, så du kan læne dig tilbage med ro i maven under hele processen.

  Ingen skjulte gebyrer

  I en handel med Bilplus.dk er der ingen skjulte gebyrer eller uventede omkostninger. Vores tilbud er tydelige og gennemsigtige, og du modtager det fulde beløb, som vi tilbyder for din bil.

  Professionel og kundecentreret service

  Vi sætter professionalisme og kundetilfredshed utroligt højt, og vores team er dedikeret til at yde dig en fremragende service og støtte dig gennem hele salgsprocessen. Vi lægger vægt på at lytte til dine behov og tilpasse vores service derefter, så du får en personlig og tilfredsstillende oplevelse. Vores engagement i kundeservice betyder, at vi altid er tilgængelige for at besvare dine spørgsmål og guide dig gennem hvert trin i processen.

   

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du overvejer at lade os købe din brugte bil, kan du, helt forståeligt, have nogle spørgsmål hertil. Derfor har vi herunder samlet nogle svar på ofte stillede spørgsmål:

  Hvordan vurderer I værdien, når I køber min brugte bil?

  Vores vurdering er baseret på en grundig analyse af bilens tilstand, dens markedsværdi samt andre relevante faktorer som mærke, model og kilometerstand.

  Hvordan foregår betalingen?

  Efter at vi har indgået en aftale, arrangerer vi betalingen hurtigt og sikkert, og der vil altid være tale om en direkte bankoverførsel, enten til dig eller til finansieringspartner. 

  Hvor hurtigt kan I købe min bil?

  Vi stræber efter at gøre processen så hurtig som muligt. Fra din første henvendelse til den endelige overdragelse af bilen kan hele processen ofte gennemføres indenfor få dage.