bilauktion

Hvilke typer bilauktioner kan jeg finde?

Du kan sælge eller købe en bil på online bilauktioner, og du kan vælge en bilauktion, hvor du skal være til stede. På en almindelig bilauktion er der fremmøde, og du kan se bilerne med dine egne øjne. Her byder du normalt ved håndsoprækning. Er der tale om bilauktion på internettet, foregår det over nogle dage med løbende budgivning.

 

Overvej at handle med os i stedet

En online bilauktion kan virke som en fristende løsning til at opnå den bedste pris for din bil, og der findes da også masser af muligheder, hvad end du er på jagt efter en fysisk bilauktion i Århus eller en stor bilauktion på nettet. Vi vil dog gerne slå et slag for, at du overvejer at kigge forbi os i stedet – i Århus eller på nettet. Vi mener nemlig, vi kan give dig et bedre tilbud.

Vi eksporterer din bil til udenlandske bilauktioner, hvis den er egnet til det. Dét, der trækker ned i brugtprisen i Danmark, betyder nemlig ikke alverden i udlandet, hvor mekanikertimer er billige, og din bil er eftertragtet. Det betyder, at du kan få en bedre pris for din brugte bil på udenlandske bilauktioner, end du kan på de danske.

En handel med os er nem, hurtig og bekvem, og du ved på forhånd, hvad din bil vil indbringe – og om du vil sælge til prisen. Usikkerhederne tager vi os af.

Du kan læse mere om salg af din bil her.

Eller udfyld formularen nederst på siden, så kommer vi med et uforpligtende tilbud.

 

Hvordan foregår en online bilauktion?

Generelt er en bilauktion typisk for de mere erfarne forbrugere med stor forstand på brugte biler og bilpriser. Ved netauktioner kører auktionen normalt i nogle dage, hvor du kan byde døgnet rundt. Som enhver anden auktion handler det om at byde højest for at få bilen. Du kan ikke få lov til at prøvekøre bilen inden køb.

 

Online bilauktion eller hurtig handel?

Hvis du vil have et tilbud fra os, inden du smider bilen på dansk auktion, skal du bare udfylde formularen nederst på siden, og så vender vi hurtigt tilbage med dit uforpligtende bud. Hvis du vælger at tage imod tilbuddet, er handlen afsluttet og bilen hentet i løbet af 2-3 dage. Det er nemt og hurtigt, og du slipper for alle usikkerhederne ved en dansk bilauktion.

 

Hvilke rettigheder har jeg ved bilauktion?

Hvis bilen ikke lever op til beskrivelsen eller har grove mangler, er forhandler og forbruger underlagt dansk ret – herunder Købeloven. Det gælder netauktion og almindelig auktion. Hør mulighed for fortrydelsesret hos forhandler.

 

Hvorfor er det være en god idé at droppe bilauktion?

Ved begge dele vil du normalt få gebyrer eller tillæg, som du skal betale udover budsummen. Desuden er der en stor usikkerhed på, hvad din bil vil indbringe, hvis du ikke er ekspert. Vi anbefaler, at du i stedet kigger forbi os i butikken eller på nettet. Vi er til at gennemskue, og du møder hverken lusk, kræmmeri eller skjulte salærer.

 

Kan din bil indbringe mere på en dansk bilauktion?

Måske. Essensen i en auktion er jo, at alle parter forsøger at opnå en god handel, og det er oftest de sjældne genstande, der går for mere, end vurderingen tilskriver. Det er i hvert fald sjældent, en træt familiebil bliver budt op i astronomiske summer.

For at skabe interesse for din bil til auktionen bør du også sætte mindsteprisen lavere, end hvad du egentlig satser på at få hjem – for ellers byder ingen på den.

Du kan være heldig, at din bil er populær, og du får mere end du håbede, og du kan risikere, at du får mindre – hvis den overhovedet bliver solgt. Sikkert og vist er det dog, at der skal betales et betydeligt salær til auktionshuset.

Vi handler direkte med dig, og vi handler direkte med vores udenlandske købere på egen bilauktion – og derfor slipper vi for at betale salær. Den besparelse kan vi sende direkte videre til en bedre pris til dig.

Du kan læse vores guide til, hvad din bil er værd, her.

 

Vi har højere priser for slidte biler

Hvor det i en bilauktion hurtigt kan blive en bekostelig affære, hvis din bil er slidt og ridset, betyder det mindre, når vi eksporterer dem til udlandet. Her er det nemlig billigt at restaurere biler, så mærke og model er langt vigtigere end kørte kilometer og bilens tilstand. Det er også kutyme, at bilens fejl, mangler og ridser skal beskrives helt ned i allermindste detalje, når den skal sælges på auktion – og oversete fejl og mangler takseres hårdt. Når du handler med os, skal du bare give et overordnet, men sandfærdigt, indtryk af bilens fejl om mangler.

Næsten alle slags biler fra år 2010 og frem har vores interesse, så længe bilen er eksportegnet. Ældre biler kan også have interesse, men så skal de være noget særligt.

 

Vi er til at gennemskue

Der er hverken lusk, kræmmeri eller skjulte salærer indblandet, når vi regner på vores bud til dig. Vi har nemlig en fast formel, vi altid går ud fra, og det er til hver en tid prisen på det danske marked, vi tager udgangspunkt i.

Vi sammenligner din bil med 5-10 andre af samme model, årgang og udstyrspakke, og så udregner vi en gennemsnitspris. Den fratrækker vi fem procent, som er den normale rabat, du opnår ved en ren handel. Så trækker vi yderligere tre procent fra i klargøringsgebyr, og så har vi endelig eksportfradraget på 15 procent, eller minimum 8.500 kroner for personbiler og 4.500 kroner for varebiler, som SKAT indkræver, når vi eksporterer bilen. Tilbage står vi med den pris, vi mener, vi kan give for din bil.

Dét, mener vi, er fair og gennemskueligt.

 

Gør en god handel – helt uden hammerslag

Hvis du er enig i, at vi har givet dig et godt bud på din bil, skal du bare sende registreringsattest og kontonummer til os. Så kommer vi i løbet af 2-3 dage og henter bilen – uanset hvor i landet du bor. Inden vi kører afsted med din bil, foretager vi en elektronisk straksoverførsel af beløbet. Det er både nemt, hurtigt og sikkert.

Vi har over 10 års erfaring og mange tusinde handler under bæltet. Derfor har vi godt styr på tingene og masser af tilfredse kunder. Vi har endda en femstjernet vurdering på TRUSTPILOT. Derfor bør du overveje at kontakte os og få et uforpligtende bud, inden du bortauktioner din bil på det danske marked. Udnyt i stedet fordelene ved en bilplus bilauktion med udenlandske købere.

Se hvad vores kunder synes om os

Hvad er min bil værd?

Få et pristjek af din bil. Vi giver dig et gratis og uforpligtende bud, som er inkl. afhentning på din adresse.

  • For at vi kan give et bud på din bil, skal der som minimum vedhæftes 5 billeder af bilen både udvendigt og indvendigt. Du må naturligvis gerne vedhæfte endnu flere billeder af bilen😊
  • Slip fil her eller
    Maks. filstørrelse: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.