Hvad er min bil værd?

Der er mange faktorer, der afgør, hvad din bil er værd. Prisen afhænger af mærke, model, motortype og naturligvis ting som kørte kilometer og bilens stand og udstyr. Endelig skal du regne med, at der er store forskelle på, hvad du kan opnå af pris – afhængigt af køberen. Indtast nummerpladen på din brugte bil og vi giver dig et bud. Det er ikke alle biler vi kan give dig et bud på, men vi svarer dig altid retur. Du skal indtaste nummerpladen på din bil i vores kontaktformular. Der kan nemlig være titusindvis af kroner i forskel, om du sælger bilen til private, til en forhandler eller til eksport. Der er også stor forskel i bøvl og omstændelighed, og du bør tage en nøje afvejning af bilen, situationen og den pris, du gerne vil opnå i handlen. Efterfølgende kontakter vi dig med et bud på din brugte bil. Hvad er min bil værd – det skal vi fortælle dig. Nemt, hurtigt og trygt.

Hvad er min bil værd?

Få et pristjek af din bil. Vi giver dig et gratis og uforpligtende bud, som er inkl. afhentning på din adresse.

 • For at vi kan give et bud på din bil, skal der som minimum vedhæftes 5 billeder af bilen både udvendigt og indvendigt. Du må naturligvis gerne vedhæfte endnu flere billeder af bilen😊
 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 15 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Hvad er min brugte bil værd, når jeg sælger til private?

  Du kan sandsynligvis opnå den bedste pris for din bil, men det er også her, der er mest arbejde og usikkerhed forbundet med dit bilsalg.

  Når du skal prissætte bilen, bør du kaste et grundigt blik på markedet og din egen bil. Find nogle biler, der ligner din mest muligt, og se, om du kan skyde dig ind på, hvor din bør ligge i feltet. Det kan være rigtig svært at opveje ting som kørte kilometer og ekstraudstyr op i forhold til hinanden. Har din bil kørt mange kilometer og har den lidt buler og ridser så kan eksport af din bil være en rigtig god idé. Årstal og udgave vejer tungt, men det gør dine kørte kilometer i allerhøjeste grad også, hvis de adskiller sig markant fra de andre på markedet. Vil du vide hvad din brugte bil er værd så skal du udfylde vores kontakteformular med blandt andet bilens nummerplade. Vores bud på din brugte bil afhænger af mange faktorer. Endelig bør du være ærlig og realistisk, når du vurderer bilens stand i forhold til de andre. Herfra er det så dit temperament, der afgør prisen. Jo lavere pris, desto hurtigere handel – hvis din bil altså er attraktiv. Regn med en del skambud og forslag om skøre byttehandler, når du sælger privat.

  Derudover skal du være knivskarp, hvis der kommer nogen og kigger på din bil. Du skal tjekke kørekort, og du bør sidde med i bilen, når den bliver prøvekort, for det kan blive en træls forsikringssag, hvis ’køber’ stikker af med bilen, og du har givet ham nøglerne. Endelig skal du gøre dig grundigt umage, hvis I kommer til en handel. Sørg for, at du får pengene, inden du overdrager bilen, og sørg for, at din købsaftale er lavet, så du ikke hænger på noget efterfølgende.

   

  Hvad er min brugte bil værd, når jeg sælger til forhandler?

  Det er nemt og hurtigt at handle med en forhandler, men det har også en pris. Forhandleren skal sælge bilen til cirka dét, du kunne have fået for den i privat handel, og derfor er prisen typisk noget lavere. Forhandleren løber nemlig flere risici ved at købe din bil. Han skal dels give garanti til den kommende køber, ligesom han ikke er garanteret, at han kan sælge bilen, inden den taber mere værdi. Hos bilplus kan hele salgsprocessen kan foregå online og du behøver ikke rejse dig fra sofaen. Så du efter et sted hvor du kan sælge din brugte bil online, så er det hos os.

  Køber du samtidigt bil af forhandleren, kan du typisk få en højere pris for den, men fortjenesten kan hurtigt blive slugt af prisen på din nye bil. Vil du sælge til en forhandler.

  , anbefaler vi, at du får mindst tre bud på den, for der kan være kæmpe forskelle i prisen. Nogle vurderer, hvad bilen er værd ud fra din nummerplade, mens andre vil se bilen i ’levende live’. Hos os køber vi din bil i en 100% online transaktion, og det har aldrig været så nemt at sælge sin bil til eksport.

  Læs vores guide omkring salg af bil her.

   

  Hvor hurtigt mister nye biler værdi?

  Når du køber en ny bil, har den typisk mistet en stor del af værdien allerede inden for et år. Det siges, at en bil i gennemsnit taber cirka 20 procent i værditab på det første år og lidt mindre om året de kommende år. Specielt store prisnedsættelser på elbiler har fundet indpas de seneste år. Her kan du potentielt står med et stort tab som er væsentligt højere end de 20%. Derfor kan det være en fordel at eksportere din elbil. Udenfor Danmark kan priserne være anderledes og derved opnås fordelen ved eksport. Vil du vide hvad din brugte bil er værd, så udfyld vores kontaktformular. Er din bil eksportegnet? Så kan du måske opnå den bedste pris ved at lade den eksportere til udlandet.

   

  Hvilken bil er den mest værdifaste?

  Uanset model, mærke eller årgang, så taber alle biler i værdi med tiden. Går du efter en bil, der appellerer til så mange som muligt, er der god sandsynlighed for, at flere gerne vil have din bil. Bilmarkedet er en sjov størrelse og derfor ikke så nemt at sige hvad du kan sælge din bil for. De seneste år har budt på mange udfordringer, som har resulteret i at bilpriserne først steg kraftigt for derefter at falde igen. Derfor kan det være vanskeligt at sige hvad du kan sælge din bil for. Både prisen på strøm og benzin og dieselpriser har indflydelse herpå. Det kan f.eks. være en mellemklasse og praktisk stationcar, men igen så kommer det også helt an på folks nuværende behov og købekraft. Heldigvis sørger vi altid for, at du får et godt tilbud for din bil. Udfyld vores kontaktformular så regner vi på hvad din bil er værd.

   

  Hvorfor er det smart at sælge brugte biler til bilforhandlere?

  Har du en speciel bil eller en brugt bil med mange kilometer på tælleren? Så kan det være svært at sælge privat. Som bilforhandler vil vi gerne købe din bil. Du skal bare udfylde vores kontaktformular og efterfølgende kan det hele foregå online. Hvad din brugte bil er værd vil vi rigtigt gerne fortælle dig når du har kontakter os online. Vi er interesseret i næsten alle typer af biler. Vi sørger for, at du slipper for et stort papirarbejde og besværligt salg. Vi tager altid udgangspunkt i den danske handelspris, når vi giver vores bud.

   

  Hvilke fordele er der ved at eksportere brugte biler?

  Du får ofte en bedre pris ved eksport, fordi udlandet har billigere lønninger og driftsomkostninger. Typisk skal din brugte bil være mellem tre og 10 år, og så gør det ikke noget, at der er lidt buler og mange antal kørte kilometer. Om det er en benzin, diesel eller elbil så fortæller vi dig hvad din bil er værd. Det er ikke altid nemt at vide hvad din dieselbil er værd, da de efterhånden er ved at være udskældt i Danmark. Derfor er det en stor fordel at din dieselbil kan eksporteres. Du kan sælge alle typer af biler online til os. Vi vil rigtigt gerne give dig et bud på din brugte bil. Kunne du tænke dig at sælge din bil til eksport? Hos bilplus tilbyder vi dig et gratis og transparent bud på, hvad din bil er værd.

   

  Hvad er min bil værd, når jeg sælger til eksport?

  Hvis din bil er eksportegnet, kan du sandsynligvis opnå den bedste pris ved at lade den eksportere til udlandet. Om bilen er eksportegnet, afhænger af model, årgang, udstyr og bilens stand. Det skal være en attraktiv bil i udlandet – uden det på nogen måde behøver at være en bil i luksusklassen. Derudover skal bilen typisk have en 3-10 år på bagen, og den må gerne have kørt mange kilometer og have lidt buler og tydeligt slid. Ejer du en benzin eller dieselbil så er eksport af din bil oplagt. Specielt dieselbiler er efterhånden en svær vare at sælge i Danmark. Vil du vide hvad din dieselbil er værd, så skal du endelig kontakte os via vores kontakt formular. Ud fra priser i Danmark og eksportmarkedet beregner vi prisen på din brugte bil og giver dig et bud. Vores bud er fair og vi afhenter den i din indkørsel. Betaling foregår altid med en straks overførsel. Det er online salg af din brugte bil.

  når det er bedst.  

  Der er nemlig typisk her, at fordelen ved eksport for alvor skal findes. Årsagen til de bedre priser ved eksport skal nemlig findes i de lavere mekanikerlønninger og driftsomkostninger i udlandet. Eksempelvis kan en god familiebil med 250.000 kilometer på tælleren sætte grå hår i hovedet på ejerne, hver gang der kommer en mislyd. En sådan bil er også svær at afsætte til en god pris på det danske marked, da de fleste potentielle købere også frygter for de kommende mekanikerudgifter, og det får prisen til at dale betragteligt – sammen med buler og slitage, naturligvis.

  I lande med lavere mekanikerlønninger, afgifter og driftsomkostninger skræmmer en lille bule og et par kommende reparationer ikke på samme måde, og derfor er bilen mere attraktiv. Læg dertil, at Danmark har nogle af de laveste bilpriser i verden, når vi altså set bort fra de voldsomme afgifter. En afgiftsfri bil fra Danmark er derfor en attraktiv vare i udlandet.

   

  Sådan når vi frem til vores bud…

  Vi tager altid udgangspunkt i den danske handelspris, når vi giver vores bud. Vi finder prisen ved at sammenligne din bil med 5-10 lignende biler af samme model, årgang og kilometerantal. Så finder vi gennemsnitsprisen af disse og trækker de fem procent fra, som du normalt opnår i rabat ved ren handel. Så fratrækker vi yderligere tre procent i klargøringsgebyr. Så har vi eksportfradraget til SKAT på 15 procent – eller minimum 8.500 kroner for personbiler og 4.500 kroner for varebiler.

  Fra 1. juli 2020 har eksportprocessen ændret sig således at det nu er Motorstyrelsen som værdifastsætter alle biler som eksporteres. Klargøringsfradraget er nu fjernet men så er der derimod kommet et nummerpladefradrag. Vi vil naturligvis stadig rigtig gerne give et bud på din brugte bil. Vil du vide hvad din brugte bil er værd til eksport, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Alt kan klares online og vi beregner hvad din bil er værd.  

  Når alt dette er lagt samme og trukket fra, har vi den pris, vi mener, vi kan tilbyde dig for din bil. Processen er helt og aldeles transparent, og vores fortjeneste skal hverken findes i krejleri eller kræmmeradfærd – men i rendyrket udbud og efterspørgsel på de forskellige europæiske markeder for brugte biler.