Sælg bil online – hurtigt, nemt og gratis

Overvejer du at sælge din bil online og skal det samtidig være nemt, trygt og gratis. Så gør som mange tusinde tidligere har gjort og sælg den til bilplus. Du starter med at udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi beder dig angive bilens nummerplade så vi efterfølgende kan identificere den i diverse databaser. Bilens kilometertal som har størst indflydelse på prisen, skal vi også bede sig indtaste. Udstyrsversionen og ikke mindst skader, defekter mv. er også udslagsgivende for vores bud på din bil. Er din bil uden afgift så vælger du naturligvis det og er den med dansk afgift så tager vi udgangspunkt i det. Dit navn og kontaktdata beder vi samtidig om således at vi kan kontakte dig efterfølgende med vores bud på din bil. Du kan forvente at modtage buddet på e-mail. Du skal vedhæfte minimum 3 billeder af din bil i kontaktformularen, men meget gerne flere billeder. Gode billeder både indvendigt og udvendigt er en klar fordel hvis du ønsker den optimale pris. En ærlig og korrekt beskrivelse af din bil, gør også at vi kan give det mest retvisende bud på den.

Hvad er min bil værd?

Få et pristjek af din bil. Vi giver dig et gratis og uforpligtende bud, som er inkl. afhentning på din adresse.

 • For at vi kan give et bud på din bil, skal der som minimum vedhæftes 5 billeder af bilen både udvendigt og indvendigt. Du må naturligvis gerne vedhæfte endnu flere billeder af bilen😊
 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 15 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Sælg din bil online uden at løfte en finger

  Når du er færdig med at udfylde kontaktformularen som angivet ovenfor kan du trykke ”Indhent bud”. Nu modtager vi din forespørgsel og er klar til at kigge på den. Du skal være opmærksom på at det ikke er alle biler som egner sig til eksport og som vi kan give dig et seriøst bud på. Hvis bilen ikke egner sig til os og eksport, så får du selvfølgelig besked herom. Under alle omstændigheder så kan du forvente at vi vender retur til dig i løbet af 3-4 timer inden for vores normale åbningstid. Er din brugte bil ikke ældre end 10 år og har den kørt forholdsvis mange kilometer så er det rimeligt sikkert at vi vil give dig et bud på den. Er der tale om en leasingbil uden afgift så har alle kilometertal interesse. Når vi har overblik over hvilken bil du har indsendt samt dens kilometertal og udstyr mv. så kan vi begynde at regne på den. Vi starter altid med at udregne eksportgodtgørelsen og herefter kigger vi på hvad vi kan sælge din bil til i udlandet. Nu er vi ved at være klar med et bud på din brugte bil og det kan du forvente at modtage på din e-mail. Det kan næsten ikke blive nemmere at sælge sin bil online.

  Salg af bil på nettet har aldrig været nemmere

  Efter at du har modtaget vores uforpligtende bud på din bil kan du vælge at takke ja eller nej til det. Det er 100% gratis at modtage et bud fra os og vælge du efterfølgende at sælge bilen til os så er der ingen salær eller andre omkostninger som skal betales. Det er altså gratis at sælge sin bil online igennem os. Ønsker du at sælge din bil til vores bud så vil vi bede dig om at maile os bilens registreringsattest, konto nr. til overførsel af købesum samt en afhentnings adresse. Når det er modtaget fra dig, så kan vi booke afhentning af bilen på din adresse. Vi benytter os altid af en ekstern vognmand og afhentning i din indkørsel vil typisk ske i løbet af 3-4 hverdage. Du vil blive kontakte af vores vognmand således der kan aftales et afhentningstidspunkt. Umiddelbart inden afhentning overfører vi købesummen via en straks overførsel. Derfor har du penge på kontoen inden vi afhenter bilen. Altså kan hele salgsprocessen samt penge transaktionen af din brugte bil foregå online. Det syntes vi selv er nemt, sikkert og trygt.