Eksport af bil

Forside » Værd at vide » Eksport af bil

Eksport af bil – Vi er eksperter

Kort proces til eksport af bil

Du har besluttet dig for at sælge, og vi ser ingen grund til, at du skal bruge mere af din tid på at tænke længere over det. Vi brænder for at finde den helt rigtige køber, konstant med dig og din bil i fokus.
Vi har gjort forarbejdet, så du smertefrit og hurtigt kan komme videre, uden at skulle bekymre dig om detaljerne. Udfyld formularen på hjemmesiden, og få et bud på din bil. Er du enig i prisen, henter vi bilen eller sørger for en vognmand til at klare fragten. Herefter tager vi os af det hele, og din bil vil inden længe være på vej til en ny ejer. Skulle det ske, at du er uenig i buddet, afslår du selvfølgelig helt omkostningsfrit.

Eksport af bil uden fordyrende mellemled

Vi er ikke kræsne, og så længe vi ser potentiale for at eksportere din bil til udlandet, er vi interesserede i at købe den. Hos bilplus er det altbetydende at begge parter er tilfredse. Vi er passionerede specialister i eksport af biler, og uanset type og model kan du forvente et retvisende og oprigtigt bud fra os. Der er ingen grund til at komplicere processen, og vi har ingen dyre mellemled eller overskydende omkostninger. Buddet fastsættes efter den pris, vi kan videresælge bilen til i udlandet, hvilket gør det muligt for os at byde højere end mange andre.

Eksport af bil i hele landet

For os betyder det ikke noget, om du er bosat på landet eller i storbyen. Faktisk kan vi ikke vente med at købe den af dig, derfor skal vi nok hente den, uanset hvor du bor. Vi er eksperter inden for eksport af biler, så har du spørgsmål angående afhentning, udfyldning af formular eller andet, kan du altid ringe på +45 30 80 90 04 eller skrive en mail til henrik@bilplus.dk.

Hvad er min bil værd?

Få et pristjek af din bil. Vi giver dig et gratis og uforpligtende bud, som er inkl. afhentning på din adresse.

  • For at vi kan give et bud på din bil, skal der som minimum vedhæftes 5 billeder af bilen både udvendigt og indvendigt. Du må naturligvis gerne vedhæfte endnu flere billeder af bilen😊
  • Slip fil her eller
    Maks. filstørrelse: 15 MB.
    • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.